A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

befektetoknek header 5

IGAZGATÓSÁG

 

 • Bátor Ferenc
 • Kocsy Barnabás
 • Dr. Hajnal Tamás
 • Bátor Ferenc

  Bátor Ferenc a Kossuth Lajos Főiskolai Karon szerzett mérnöki tanári képesítést. Aranykalászos gazda minősítéssel rendelkezik, a vállalat részvénytársasággá átalakulását
  megelőzően 9 éven át a jogelőd DM-KER Kft. ügyvezetője volt. Azt megelőzően az Axiál Kft. kereskedelmi vezetője volt 11 évig. A stratégiai és üzletfejlesztési tevékenységért felel a Kibocsátónál

 • Kocsy Barnabás

  Kocsy Barnabás diplomás közgazdász, aki több mint 18 év nemzetközi középvállalatoknál megszerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt 10 évben a Berner Magyarország Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedett, ahol egy hazai középvállalat első számú vezetője volt. Kocsy Barnabás a vezérigazgatói munkakört 2020. április 1. napjától látja el, feladata a vállalat nemzetközi üzleti jelenlétének koordinálása és egy nemzetközi tapasztalatokon nyugvó, dinamikusan fejlődő vállalati kultúra megerősítése.

 • Dr. Hajnal Tamás

  Dr. Hajnal Tamás a Debreceni Egyetemen közgazdász, míg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogász végzettséget szerzett. 2015 és 2017 a JayStack Services Zrt. és JayStack Technologies Zrt. igazgatósági tagja, 2017 és 2019 között a HUNENT Zrt. felügyelőbizottságának tagja, 2017 és 2019 között a Hiventures Zrt. Magvetési terület igazgatója volt. Jelenleg a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatói tanácsadója, igazgatósági tag az OXO Technologies Holding Nyrt-ben, felügyelő bizottsági tag a Gloster Nyrt-ben és a felügyelő bizottság elnöke a Billingo Technologies Zrt-ben.

dmker grey top
dmker grey top
BSZ logo         BSZ logo       megfosz legyelteisagragrepesz logo2020