A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

befektetoknek header 5

IGAZGATÓSÁG

 

 • Bátor Ferenc
 • Megyeri Sándor
 • Kocsy Barnabás
 • Dr. Hajnal Tamás
 • Horváth Zsolt
 • Bátor Ferenc

  Bátor Ferenc a Kossuth Lajos Főiskolai Karon szerzett mérnöki tanári képesítést. Aranykalászos gazda minősítéssel rendelkezik, a vállalat részvénytársasággá átalakulását
  megelőzően 9 éven át a jogelőd DM-KER Kft. ügyvezetője volt. Azt megelőzően az Axiál Kft. kereskedelmi vezetője volt 11 évig. A stratégiai és üzletfejlesztési tevékenységért felel a Kibocsátónál

 • Megyeri Sándor

  Megyeri Sándor a Miskolci Egyetemen szerzett bányamérnöki végzettséget. 11 éven át volt a DM-KER Kft. ügyvezetője, előtte 7 évig Axiál Kft.-nél töltött be területi képviselői pozíciót. Aranykalászos gazda minősítéssel rendelkezik, igazgatósági tagként a DM-KER Nyrt értékesítési tevékenységéért felelős.

 • Kocsy Barnabás

  Kocsy Barnabás diplomás közgazdász, aki több mint 18 év nemzetközi középvállalatoknál megszerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt 10 évben a Berner Magyarország Kft. ügyvezetőjeként tevékenykedett, ahol egy hazai középvállalat első számú vezetője volt. Kocsy Barnabás a vezérigazgatói munkakört 2020. április 1. napjától látja el, feladata a vállalat nemzetközi üzleti jelenlétének koordinálása és egy nemzetközi tapasztalatokon nyugvó, dinamikusan fejlődő vállalati kultúra megerősítése.

 • Dr. Hajnal Tamás

  Dr. Hajnal Tamás a Debreceni Egyetemen közgazdász, míg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogász végzettséget szerzett. 2015 és 2017 a JayStack Services Zrt. és JayStack Technologies Zrt. igazgatósági tagja, 2017 és 2019 között a HUNENT Zrt. felügyelőbizottságának tagja, 2017 és 2019 között a Hiventures Zrt. Magvetési terület igazgatója volt. Jelenleg a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatói tanácsadója, igazgatósági tag az OXO Technologies Holding Nyrt-ben, felügyelő bizottsági tag a Gloster Nyrt-ben és a felügyelő bizottság elnöke a Billingo Technologies Zrt-ben.

 • Horváth Zsolt

  Horváth Zsolt a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát (MSc) külgazdasági szakon. Több mint 30 év tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik, pályafutása során többek között vezetett brókercégeket, irányította a KELER kockázatkezelési területét, 2001 és 2006 között a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója volt. Az elmúlt években a BÉT Xtend piac indulása óta több társaság bevezetésében működött közre.

dmker grey top
dmker grey top
BSZ logo         BSZ logo       megfosz legyelteisagragrepesz logo2020