A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

befektetoknek header 5

IGAZGATÓSÁG

 

 • Bátor Ferenc
 • Bátor Ferencné
 • Megyeri Sándor
 • Dr. Hajnal Tamás
 • Bátor Ferenc

  Bátor Ferenc a Kossuth Lajos Főiskolai Karon szerzett mérnöki tanári képesítést. Aranykalászos gazda minősítéssel rendelkezik, a vállalat részvénytársasággá átalakulását
  megelőzően 9 éven át a jogelőd DM-KER Kft. ügyvezetője volt. Azt megelőzően az Axiál Kft. kereskedelmi vezetője volt 11 évig. A stratégiai és üzletfejlesztési tevékenységért felel a Kibocsátónál

 • Bátor Ferencné

  Bátor Ferencné 1975-ben okleveles közgazda végzettséget szerzett a Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1991-ben gazdasági ellenőrző közgazdász végzettséget szerzett a Corvinus Egyetemen. 1989-tól könyvvizsgálói képesítéssel, 2016-tól pedig IFRS minősítéssel rendelkezik. 1991 óta könyvvizsgálóként dolgozik, betöltött főkönyvelő helyettesi és főkönyvelői munkaköröket, részt vett számos auditálásban és vagyonértékelésben. Szakmai tevékenysége alatt számos gazdasági társaságnál és állami szervnél dolgozott (Kúti Gabona Kft., Egészséges Baja Városért Közalapítvány, Buda-Mobil Cargo Kft.).

 • Megyeri Sándor

  Megyeri Sándor a Miskolci Egyetemen szerzett bányamérnöki végzettséget. 11 éven át volt a DM-KER Kft. ügyvezetője, előtte 7 évig Axiál Kft.-nél töltött be területi képviselői pozíciót. Aranykalászos gazda minősítéssel rendelkezik, igazgatósági tagként a DM-KER Nyrt értékesítési tevékenységéért felelős.

 • Dr. Hajnal Tamás

  Dr. Hajnal Tamás a Debreceni Egyetemen közgazdász, míg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogász végzettséget szerzett. 2015 és 2017 a JayStack Services Zrt. és JayStack Technologies Zrt. igazgatósági tagja, 2017 és 2019 között a HUNENT Zrt. felügyelőbizottságának tagja, 2017 és 2019 között a Hiventures Zrt. Magvetési terület igazgatója volt. Jelenleg a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatói tanácsadója, igazgatósági tag az OXO Technologies Holding Nyrt-ben, felügyelő bizottsági tag a Gloster Nyrt-ben és a felügyelő bizottság elnöke a Billingo Technologies Zrt-ben.

dmker grey top
dmker grey top
BSZ logo         BSZ logo       megfosz legyelteisagragrepesz logo2020